fredag 3. september 2010

Update

Nå har det vært stille på denne fronten en stund. Det kommer av at jeg rett og slett ikke har ferdigstilt noe som helst! Har begynt på flere prosjekter, men av ulike årsaker har jeg ikke fått gjort dem ferdige. Det ene er kjekkasgenseren til Pickles. Denne bestilte jeg for lite garn til, men har strikket opp det jeg kjøpte og har bare en arm igjen! Kjempemorsom genser! Ikke for vanskelig heller. Eneste jeg hadde litt problemer med var kragen. Det å plukke opp så mange masker rundt halsen var ikke bare bare, men det gikk til slutt. Egentlig helt greit å bli fri for garn når det bare er en arm igjen. Jeg har fått festet alle trådene og montert resten av genseren, så jeg har virkelig noe å se frem til når det resterende garnet er på plass.

 
Jeg har også fått flere bestillinger på Converse-skoene, så disse blir det gjort noe med hver dag. Ganske pirkete arbeid, så er ikke noe jeg ser så veldig frem til å ta fram når jeg skal kose meg med håndarbeide. Men så blir de jo så kjempefine når de er ferdige! Har møtt på noen problemer når jeg har fått bestillinger på sko til større barn. Jeg har kun oppskrift til nyfødt, og har brukt mye tid på å finne ut hvordan jeg skal gjøre det. Har ikke kommet frem til noen fasit enda.

I går startet jeg på Bella's Mittens. Har siklet på disse lenge, men av en eller annen grunn trodd at de var kjempevanskelige og tok laaaang tid. Slik går det når man ikke orker å se på oppskriften en gang. Er snart ferdig med første vott jo! Men ser jo at jeg muligens har for lite garn der også. Så da må det bestilles. Vil tro at jeg kommer til å lage disse i flere farger, må jo være knallfine å gi i julegaver.


Ellers kan det nevnes at jeg prøver å slutte å røyke. Hjelpe meg vel…

4 kommentarer:

 1. Lykke til med røykeslutt. Ikke rart du må ha mange prosjekter på gang da
  Ha en flott helg

  SvarSlett
 2. Skal si du har litt prosjekter på gang :-) De skoene blir jo kjempesøte. Har nok ingen gode råd til røykeslutt annet enn mer håndarbeide slik at begge hendene er opptatt? :-)
  God helg,
  hilsen Nina

  SvarSlett
 3. Stakkars dæ,va ikke meininga å gi dæ grå hår pga. skoan til lilletuppa ;) Men di ble kjæmpe-fin!!

  SvarSlett
 4. D ska du ikke tenke på Anne;) Måtte jo gå laus på det en eller anna gang, har flere som vil ha litt større.. Synd dem ikke passa snuppa di da:(

  SvarSlett