lørdag 5. februar 2011

Fredelig helg

For ei herlig helg! Er så deilig med helger som virkelig føles som helg. Der man bare gjør trivelige ting man har lyst til og føler at man får påfyll til å starte en ny og utfordrende uke.

Helga startet med at min kjære mor kom på middagsbesøk. Hun har ikke vært i nyhuset før, da hun har vært langt borte helt siden nyttår. Heldigvis er hun kommet hjem nå. Med seg hadde hun gaver, og jeg som elsker gaver! Hun hadde strikket til meg. En myk, deilig hals og noen kjempefine lester som faktisk passet foten min. Jeg har veldig små føtter. I tillegg fikk jeg og samboeren en stor vegglysestake fra Black Design! Glemte forresten å ta bilde av den mens jeg holdt på.


I dag har jeg vært på trivelig kafébesøk sammen med ei god venninne, og nå skal jeg lene meg godt tilbake med strikkingen mens jeg koser meg med en episode Grey's. På pinnene har jeg en sparkebukse fra Nøstebarn.


God helg!

4 kommentarer:

 1. Åh, hørtes fredelig å deilig ut :) Så fine gåver du fekk! Lestane såg skikkeleg koselege ut.

  SvarSlett
 2. Å, koselig meg gaver. Og ekstra koselig med hjemmelaget!
  Ønsker deg en fin og rolig helg videre.
  /myr

  SvarSlett
 3. Det hørtes koselig ut! :) Gaver er topp - spesielt hjemmelagede! God helg til deg, nyt resten av tida før uka og virkeligheten kommer ;)

  SvarSlett