søndag 3. april 2011

Heklet vognteppe

I helga kom jeg i mål med ett prosjekt jeg egentlig bare har kost meg med! Teppet består av heklede sekskanter og en god kant rundt. Inspirasjonen fant jeg i boka Helt enkel hekling av Tove Fevang. Ble ganske fornøyd med dette teppet, og gleder meg til å ta det i bruk!

Info:
Mål: 80 x 60 cm
Garn: 380 gram DROPS Extra fine merino
Heklekrok: 5 mm


Nå har jeg akkurat lagt opp til en vest fra Pickles som jeg skal kose meg med de få timene som gjenstår av helgen. Ønsker dere alle en fin søndagskveld :-)

8 kommentarer:

 1. Så fint teppe du har heklet! Jeg har selv vurdert på å sette i gang med et lignende for å ha liggende og ta frem når jeg har lyst! Du inspirerte meg enda mer nå..kanskje det blir noe av denne gangen:) Kos deg resten av søndagen!

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe ;) Elsker hekla tepper ;)

  SvarSlett
 3. For et nydelig teppe du har heklet, herlige farger! Jeg er dessverre ikke noe flink til å hekle, men jeg har spesialisert meg på blomster så de hekler jeg både med tynn tråd og tykt garn. De brukes på puter, hjerter eller strikkede luer. Utover det kan jeg dessverre ikke hekle noe som helst :-O

  Takk for hyggelig hilsen hos meg. Deilig med søte jordbær inne når det er surt og kaldt ute. Jordbærene ble faktisk så populære at ungene glemte lørdagsgodtet :-)

  Ønsker deg en flott uke!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Nydelig teppe.
  Har det på listen med ting jeg har lyst til å lage. :)

  SvarSlett
 5. Åhh, det er det nydeligste vognteppe jeg har sett.
  Det har du all grunn til å være stolt av.
  Ha en flott uke

  SvarSlett
 6. Hei, og tusen takk for at du vil være med på give away'en min:) Kjempe lekkert vognteppe! Nydelige farger:) Ha en fin fin dag:)

  SvarSlett
 7. Kjempefint :-)

  SvarSlett