fredag 24. september 2010

Langhelg

I dag har jeg fri! 

Jeg har bestemt meg for at dagen skal brukes til kreative utskeielser. Dette har jeg tenkt ofte, men det har sjeldent blitt noe av. Jeg har en tendens til å heller bruke eventuell ekstra fritid til husarbeid, men i dag skal jeg overse rotet (i den grad det går) og kose meg! 


Her om dagen begynte jeg på enda ett par Bellas, og denne gangen er de til meg! Tror det er første gangen jeg strikker noe planlagt til meg selv, og jeg gleder meg til å bruke dem. Har tomlene igjen, så kommer det bilder. 


Ha en fin dag alle sammen, og god helg!

7 kommentarer:

 1. Høres ut som du kan få en deilig helg!
  Jeg har også helg i håndarbeidets navn :-)
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 2. For en koselig blogg du har. Legger deg til på RSS-leseren min så jeg kan følge deg :) Det er viktig å kose seg av og til, vi har nok alt for lett for å prioritere husarbeide.....

  SvarSlett
 3. Deilig å bestemme seg for en hel dag brukt til det en helst vil og ikke det en kanskje burde. Rotet i huset forsvinner jo dessverre ikke, så da kan det vel vente en dag til da:)

  God dag og god helg.

  Hilsen elinne

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder.
  Ha en fin helg, kos deg med strikkingen:)

  SvarSlett
 5. Så flink du er til å strikke. Noen ganger må man bare la rot være rot og gjøre noe man har lyst til å gjøre istedenfor. Her skal lørdagen brukes til putesying :-)

  God helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder du har tatt :-)

  SvarSlett
 7. Lekre votter!
  Nå ble jeg enda mer sikker på at jeg skal legge opp til et eget par.

  SvarSlett