fredag 29. oktober 2010

Mange baller i lufta

Med det mener jeg "hobbyballer". Jeg er av typen som ikke har tålmodighet til å gjøre ferdig en ting før jeg begynner på noe annet. Jeg har gang på gang sagt at "nå må jeg bli ferdig med dette prosjektet", før jeg gir meg selv lov til å begynne på noe nytt. 

Det blir sjelden slik. 

Nå har jeg så mye på gang at jeg ikke husker hva som ligger nederst i kurven. Tror ikke jeg vil lete heller. Noe er hvertfall helt sikkert, prosjektene mine må bli ferdige før jul. Det skal jeg da klare? I løpet av helgen skal jeg strikke ferdig armene på en kragejakke og montere ei lue og ett par votter. Føler at det er ett ganske realistisk mål. Dette er en improvisert genser som ble planlagt som julegave, men ser at den kan bli litt for liten for mottakeren. Ferdigstrikket blir den uansett, det vil alltids komme andre etter som kan passe den. Level-up soppene har jeg plassert rett over ribbkanten på venstre side. Mønsteret på soppene fant jeg på Raverly, selvfølgelig. 

Til slutt minner jeg om min giveaway! Fortsatt mulig å bli med, trekker vinner om ca to uker! Lykke til. 

God helg

5 kommentarer:

 1. Har mange nøster i luften samtidig jeg også. Men så lenge det meste blir ferdig er det i grunnen greit. Får litt hetta hvis jeg feller av uten å vite hva jeg skal strikke etterpå, hehe.

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Hi, hi, dette er jo akkurat slik jeg har det. Jeg begynner med en voldsom entusiasme, strikker som en gal noen dager (kanskje uker) også er det HELT slutt. Er nesten ferdig med en kjempefin vest som nå har ligget i ett år! Nei, her må det skjerpings til. Gleder meg til å se de ferdige prosjektene dine fremover mot jul :-)

  Ønsker deg en god helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 3. Så produktiv du er! her i huset gjør jeg ikke annet enn å skrive oppgaver... Ikke like moro som alle de andre tinga jeg heller vil gjøre nei!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar :)
  Skikkelig fine Shrooms du har strikka der :) Elsker Super Mario :D
  Når det gjelder klutene jeg hekler så legger jeg opp ca 50 lm på heklenål nr 4 (litt avhengig av hvilket garn jeg bruker)
  Og så hekler jeg så langt jeg vil ha kluten :)
  Ha ei fantastisk helg :)

  SvarSlett
 5. Oioioi de level-up soppene var kule! :D

  SvarSlett