søndag 31. oktober 2010

Nok en måned er over

Det er faktisk 31. oktober. Det betyr at i morgen begynner november! Tiden flyr! Før vi vet ordet av det tenner vi det første adventslyset. Jeg gleder meg!

Planen for helga var klar; strikke ferdig noen armer, montere ett par votter og ei lue. Jeg satte iherdig i gang. Ermene ble ikke ferdig! Syntes plutselig at det var kjedelig strikk, forstå det den som kan. 

Disse vottene har ligget uten tommel lenge! Endelig fikk jeg de ferdig. Oppskriften er fra Hjertelig hilsen vintersett hos Pickles, garnet er Drops Nepal og på pinne nr 5 gikk det ganske fort. Vil nok strikke flere slike, men kommer til å endre på fellinga på tommelen, synes ikke den var noe fin. 

Fire kluter har jeg også fått ferdig. Fargene matcher ikke hverandre, men de matcher det de skal gis bort sammen med. Her har jeg brukt bomullsgarnet til Mor Aase og pinne nr 4,5. 


Jeg hadde strikket votter til denne lua, men de ble gitt bort før jeg fikk tatt bilde av dem. Lua skal til samme mottaker. Jeg er ikke fornøyd med løsningen på trådene, så dersom noen har bedre forslag tas de i mot med takk! Oppskriften er hentet fra Strikk til nøstebarn og strikket på pinne nr 2,5 og 3. 

Det er fortsatt mulig å bli med på min giveaway!

Nå skal jeg legge opp til enda en babylue, spise snop og se Robinson. Ønsker dere alle en god søndagskveld.

6 kommentarer:

 1. De vottene ble kjempefine, knalle farger. Og så kjekke kluter og søt babylue. Du kan jo flette noen tråder til å knyte (hvis det ikke er det du har gjort da). Jeg synes uansett den var kjempesøt. Du har jammen hatt en travel helg :-) Her er det dårlig med alt som heter håndarbeid for tiden, men nå må jeg skjærpe meg hvis det skal bli noen hjemmelagde gaver under treet til jul :-O

  Ha en fin søndag!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. Synes du jaggu har vært effektiv, jeg! På håndarbeidsfronten kan jeg faktisk ikke skryte noe denne helgen... Men mykji annet har blitt gjort da!!!

  SvarSlett
 3. Heisan du. Så produktiv du er. masse flott.
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett
 4. Godt forslag til luesnor: plukk opp f eks 3 m langs kanten og strikk i-cord snor :) google det og du vil finne fremgangsmåte! Jeg har strikket mange slike og er kjempefornøyd! De blir myke, pene og praktiske, og best av alt: De kan ikke falle av! :) du kan se i bloggen min på luene jeg har strikket hvordan de ser ut: http://handmadebysynnove.blogspot.com/search/label/lue der skal i hvert fall være 2 eksempler; en i lyseblått og en i mørkeblått :)

  SvarSlett
 5. Hei, så mye fint du har laget. De vottene ble veldig fine.
  Forslag til luesnor har jeg ikke, for jeg sliter med det samme selv. Artig å lese forslagene over her da.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. så fine plagg du har laget, og så gøy at mange vil være med på giweaway:)

  SvarSlett