onsdag 13. oktober 2010

Norge på glass

For en stund siden fant jeg disse glassene på en brukthandel. Har egentlig ikke visst hva jeg skal bruke de til, men de har nå blitt fylt med hvetemel og sukker. Synes det er en delikat måte å oppbevare kjedelige ingredienser på. Må definitivt kjøpe flere glass i forskjellige størrelser. De kan jo fylles med nesten hva som helst, så tenker at fylt med hjemmelagede drops må jo dette være fine julegaver til de som "har alt".


Jeg må takke dere for kjempefine tilbakemeldinger på dressen jeg strikket, var så trivelig å lese! Ekstra morsomt at det var så mange som stusset på at jeg turte å vaske den i maskinen. Jeg vurderte å vaske den for hånd, men falt på maskinvask fordi den skulle gis i gave. Synes det er greit at mottaker slipper å håndvaske hver gang. 

5 kommentarer:

 1. Norgesglass er tingen, jeg har et lager her hjemme :) Grunnen til at jeg stusset på maskinvask, er at alle maskinene der ute vasker ulikt, og skrekken må jo være at det en gang går galt. Jeg for min del tør ikke annet enn håndvask, men jeg er kanskje ikke av de modigste ;)

  SvarSlett
 2. Dette så jo veldig fint ut. Og glass med hjemmelagde drops blir jo en kjempefin gave...

  SvarSlett
 3. Tøffe Norgesglass, men jeg må innrømme at her hjemme havner de fort i et skap... Jaja, vi har nok i alle fall! Til de som har alt er hjemmelaget godteri lurt, men har de virkelig alt, er en cellofanpose bedre enn et glass. ;-)

  SvarSlett
 4. Det er koselig med Norgesglass. Maskinvask er veldig kjekt på barnetøy, man må bare ha et godt ullprogram ;)

  SvarSlett
 5. Jeg gjør også sånn med norgesglassene mine! Synes det er så trivelig å bruke de til noe. De er så dekorative i seg selv! Dessuten ser man jo hvor mye man har av noe til enhver tid!=D

  SvarSlett