lørdag 1. oktober 2011

Jeg har sydd litt

Endelig kan jeg se symaskinen innerst i hobbyrommet! I sommer har dette rommet blitt brukt til å stue bort ting og tang. Som oftest bare satt rett innenfor døra... Nå har jeg fått rydda nok til at maskinen kan brukes. Mens jeg ryddet fikk jeg øynene opp for alt det fine stoffet jeg har fått i hus de siste månedene, og kjente kreativiteten slo inn ett øyeblikk! Morsomt å sy mens snuppa ligger på gulvet og smiler og følger med.

Svigermor hadde bursdag tidligere i uka, og jeg hadde lyst å sy noe til henne. Da ble det laget to putetrekk i stoff jeg bestilte da Stoff og stil hadde salg i sommer. I dag fikk jeg tid til å sy to stykker til meg selv også. Nå må vi bare få oss ny sofa! Tro om mannen går argumentet om at putene må ha en sofa og matche?Også vil jeg takke så mye for alle fine kommentarer på dressen jeg strikket til Maja. Det er så koselig å lese!

Ha en herlig lørdagskveld!

2 kommentarer:

 1. Så flott at du har "funnet" symaskinen igjen og at du har fått tid og ånden over deg til å sy igjen. Jeg har hatt en laaaang sommerferie fra syingen, men nå må jeg snart komme igang igjen.

  Så koselig at du vil være med på min giveaway også denne gangen. Vi satser på like mye lykke denne gangen som tidligere :-)

  Ha en flott helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. Hehehe, spørs vel om mannen går med på den, ja... du får argumentere godt ;) fine puter!

  SvarSlett