torsdag 27. oktober 2011

Tiden flyr - dåp og andre tidkrevende aktiviteter

Den siste tiden har gått i rekordfart! Dagene bare flyr forbi, synes man så vidt har stått opp før man går og legger seg igjen. Det er nå et par uker siden Maja ble døpt, og dagen var helt perfekt! Deilig og få samlet familien, spise god mat og bare kose oss. Nå fikk jeg ikke tatt så mange bilder selv, men legger ut noen bilder fra dagen.


Dekorasjonen var veldig enkel, akkurat slik jeg liker det! Har ikke fått tatt bilde av bordkortene, men skal samle bilder fra andre fotografer etterhvert. Stemplet rett og slett navnene på servietter. Både dekorativt, enkelt og praktisk! Testet selvfølgelig at stempelsverten ikke farget av ved bruk.


En lokal konditor laget dåpskaka for oss, og var så fornøyd med resultatet! Hun forstod virkelig hva vi ville ha. God var den også.

I morgen har samboeren bursdag, så det må feires i helga! Vil nok bruke morgendagen på kakebaking og vasking. Og selvfølgelig feire bursdags"barnet". Blir vel en god middag og noen overraskelser :)

Ønsker dere en fin torsdagskveld!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått barnedåp!
  Mange fine bilder du har tatt. Fine dekorasjoner og for ikke å snakke om kaken.
  Selv ble jeg tante for 2 timer siden til en liten jente. Svever litt opp i det blå akkurat nå. Gleder meg til den dåpen, vet det er lenge til men jeg veit ikke når vi kommer og treffes da det er bra langt mellom oss, huff.
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. For en herlig kake! Det var flott :)
  Gratulerer med overstått dåp! Tenker det var en vakker dag. Flotte blomster, nydelige farger.

  klem

  SvarSlett