tirsdag 14. juni 2011

Sommer!

Permisjonen min startet med bedre vær enn jeg kunne drømme om! Snakk om sommer, sol og varme! Det har vært noen herlige dager med grilling, fisking og masse kos ute. Skal ærlig innrømme at det ikke er enkelt å være høygravid når termostaten kryper over 50 i solveggen og natten er tropevarm, men vi koser oss. Heldigvis er nettene litt kjøligere nå.


Nå er det bare to uker igjen til termin og jeg kjenner at for min del kan hun komme nå! Gleder meg sånn til å se hvordan denne fantastiske skapningen ser ut! Mye av fritiden går til å slappe av, sitte med føttene høyt og bare slumre. Godt å hente energi når man kan det.

Noen som har tips om gode nettbutikker? Jeg har ikke innredet barnerommet enda (stresser ikke, blir jo ikke brukt med det første), skulle gjerne ha funnet fargerike ting og tang. For eksempel knagger, lamper, bilder, wallstickers osv.

Ønsker dere alle en god natt!

3 kommentarer:

 1. Lykkefryd.no har mye fargerikt og fint :)

  SvarSlett
 2. Wow, har tiden virkelig gått så fort at du kun har to uker igjen til termin - helt utrolig! Jeg synes ikke det er lenge siden du slapp nyheten på bloggen om at du var gravid :-) Kos deg masse de siste ukene, så håper jeg å få se bilder av nurket etterhvert ;-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 3. Lykke til med innspurten! Deilig start på permisjonen du har fått!

  SvarSlett