søndag 24. juli 2011

Pickles favoritter

Dere som følger bloggen min har kanskje fått med dere at jeg er ganske glad i oppskriftene Picklesjentene lager? De er så fine og enkle å få til. Før jul ga de ut ei bok med mange av de mest populære oppskriftene. Denne stod på ønskelista mi, men av en eller annen grunn fikk jeg den ikke!? Mulig jeg må være snillere i år.


Uansett, jeg tok saken i egne hender og bestilte boka selv! Den kom i posten få dager etter, og jeg har kost meg masse med å bla i den ogo drømme meg bort i garn og uendelige strikketimer. Det blir nok bare med dagdrømming enda, da Maja tar opp mye av tiden om dagen :) La opp til en genser da vi kom hjem fra sykehuset (2 uker siden), og er enda ikke ferdig med vrangborden.

Jeg har allerede kjøpt inn garn og planlagt neste prosjekt, selvfølgelig en oppskrift fra den nye boka mi! Enda lenge til jeg får begynt, men deilig å ha noe koselig håndarbeid å koble av med.

Ønsker alle ei knall ny uke!

5 kommentarer:

 1. Denne boka stod høyt også på min liste, men dukket heller ikke opp! I år skal jeg være så snill som overhodet mulig - så kaaaanskje får jeg den da ;) Julenissen, hører du meg???!

  SvarSlett
 2. Sikler litt på en del Picklesmodeller selv, så jeg burde kanskje hatt denne? Fint navn dere har funnet til jenta, og tøysetoppen ble nydelig!

  SvarSlett
 3. Jeg har boka og er veldig fornøyd med den!

  Gratulerer så masse med vesla :) - nydelig navn hun har fått! Kos dere masse og nyt de små øyeblikkene!

  klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jenta! Her blir det nok flere spennende plagg fremover tenker jeg? ;)

  SvarSlett
 5. Jeg er også veldig glad i pickles! Tusen takk for kommentar hos meg, og for at du la deg til som følger! Jeg følger også din! :)

  SvarSlett