lørdag 17. september 2011

Etterlengtet oppdatering

Jeg innser at jeg har vært lite aktiv med innlegg de siste månedene. Det har jo sin enkle forklaring at vårt nye familiemedlem krever sitt, og jeg har ikke prioritert bloggingen. Jeg leser oppdateringene på bloggene jeg følger hver dag, kjekt med smarttelefon og trådløsnett mens man ammer.

Her flyr dagene forbi! Vanskelig å forstå at jeg har hatt permisjon i tre måneder allerede. Snuppa er blid og fornøyd, sover og spiser godt. Så alt er bare velstand! Vi storkoser oss hjemme om dagene, Maja og jeg. Og smilet er stort når pappan kommer hjem fra jobb!

Litt strikking har jeg da fått til, men det er lite som er fullført. Jeg begynte på en genser til meg selv, strikket vel kanskje 20-25 cm før jeg fant ut at det er mye morsommere å strikke til snuppa! Det har da blitt en liten lue (den jeg strikka i vinter er for liten allerede). Nå har jeg en heldress på pinnene. Gleder meg sånn til den blir ferdig! Skal legge opp til armene i dag, så er da ikke såååå lenge igjen. Her ser du hva som er planen. Tynne striper i støvrosa og en mellomgrå farge. Tror det blir bra!

1 kommentar:

  1. For en nydelig fargekombinasjon! Gleder meg til fortsettelsen :)

    SvarSlett